Specielle online webløsninger til Jeres virksomhed
Brug for en special online løsning?
Vi kan hjælpe Jer med special programmeret online løsninger, om det er til internt brug i Jeres virksomhed eller online til Jeres kunder.
  • Bookingsystemer

  • Intranetløsninger

  • Online bestillinger

  • Planlægning opgaver

  • Meget meget mere

Vi kan skabe løsningen der passer til Jeres behov

Brug for en special online løsning?
Brug for en special online løsning?

Programmering af special online webløsning

Brug for en special online løsning, måske til Jeres eksisterende hjemmeside eller webshop? Eller har I brug for et helt separat system til f.eks. bestilling af materialer til medarbejdere, bookingsystem for besøgende, konfiguration af Jeres produkter?

Vi giver gerne et tilbud på en online special løsning, der passer til Jeres krav og behov.

Typisk programmerer vi i PHP, CSS, JavaScript og selvfølgelig i HTML. Så vi har rigeligt med mulighed for at tilpasse den online løsning til Jeres specifikke ønsker.

Ved brugen af PHP, JavaScript, CSS og HTML, sørger vi for at programmeringssproget er skrevet i et fri og åbent miljø, så der ingen problemer for andre at tilpasse og integrerer deres kode til Jeres løsning.

Hvorfor vælge open source?

Alle vores  webløsninger, bliver designet i et fri og åben systemsprog. På den måde kan vi sikrer vores kunder at vi altid har total frihed og mulighed for de tilpasninger der ønskes fra kundens side.

Alle vores hjemmesider, er uden binding og  ingen abonnement. Vi ønsker ikke at binde vores kunder med dyre månedlige regninger, ønsker I en fast pris for en fast service, vil vi selvfølgelig gerne give et tilbud, ellers bliver alle vores hjemmesider leveret komplette og klar til brug.

Der bliver afholdt oplæringskursus, så I kan komme godt i gang med Jeres nye hjemmeside, så har I selv mulighed for at rette i indholdet på hjemmesiden senere hen.

Open source valg af webløsninger, webshops og hjemmesider

Skal vi passe på dine filer?

FRIwebside.dk, kan tilbyde hosting af Jeres hjemmesideløsninger til en fair pris.

I får alt hvad I skal bruge til en hjemmeside bygget på f.eks. WordPress, Joomla, Magento eller Drupal! Ikke nogen høje priser for en masse man ikke skal bruge alligevel.

Personlig support hos FRIwebside.dk, hvis der er noget med hosting delen der driller og i har brug for lidt hjælp.

299,-

/per år ekskl. moms

FRIwebside.dk, kan tilbyde hosting af Jeres hjemmesideløsninger til en fair pris.
Luk menu