Vi tilbyder organisk søgemaskineoptimering og digital markedsføring til Jer
Mere synlighed på Google?
Vi har mere end 10 år på bagen, når det kommer til søgemaskineoptimering og online markedsføring af hjemmesider og webshops.
  • Tilpasning af koder

  • Link til Social Media

  • Søgeordsoptimering

  • Hastighedsoptimering

  • Lokal Virksomhed registrering

Vi tilbyder organisk søgemaskineoptimering og digital markedsføring

Vi har mere end 10 år på bagen, når det kommer til søgemaskineoptimering og online markedsføring af hjemmesider og webshops.
Vi har mere end 10 år på bagen, når det kommer til søgemaskineoptimering og online markedsføring af hjemmesider og webshops.

Bliver Jeres Virksomhed fundet?

Tiderne har skiftet mange gange indenfor de seneste år, siden Google rigtigt slog igennem, har reglerne for hjemmesideejerne skiftet frem og tilbage.

Mange i dag tror at bare man har en hjemmeside, så er alt i den skønneste orden, desværre er det ikke helt sandt. Det nytter jo ikke noget at folk der ikke kender Jeres virksomhed aldrig støder på Jeres hjemmeside?

Derfor er der nogen grundlæggende regler der skal være på plads, for at Google forstår hvad Jeres hjemmesider indeholder, og hvornår Jeres hjemmesider skal vises i Google’s søgeresultater.

Dette kan vi være behjælpelig med, ved en kort gennemgang, af Jeres eksisterende hjemmeside, giver vi Jer en kort og overskuelig søgemaskineoptimerings rapport. Med denne rapport, kan I evt. selv eller tage fat i Jeres nuværende hjemmesideudvikler og få dem til at rette Jeres hjemmeside til så I bedre kan konkurrer mod andre virksomheder inden for Jeres branche om hvem der kommer øverst i Google’s søgeresultater.

Skal vi sparke Jeres hjemmeside i gang?

Personlig hjemmeside gennemgang

“Over 80% af alle søgninger bliver lavet på en mobil enhed, så Jeres hjemmeside skal være klar til visning på f.eks. smartphones”. Derfor er det vigtigt med mobilvenlighed!

Lad os gå Jeres hjemmeside efter i sømmene, det skal ikke koste Jer en krone. Så laver vi en personlig SEO gennemgang, ikke noget med uforståelige automatisk SEO rapporter der ikke kan tage højde for det menneskelige i en hjemmeside.

Standard funktioner

Følgende funktioner er 100% gratis tilføjelser i ALLE vores løsninger. Der er ingen grund til at betale for nogen funktioner der er som standard indbygget i Magento eller med mulighed for tilføjelse helt uden merbetaling.

Kontaktformular

SEO klar

Mobilvenlig

SSL Certifikat

SoMe integration

Google Business

Nem administration

Integreret webshop

Betalingsgateway

1. års hosting

Google Analytics

1. års mailsupport

… og mange mange flere…

Hvorfor vælge open source som hjemmesideløsning?

Alle vores større webshop løsninger, bliver designet i enten Magento. På den måde kan vi sikrer vores kunder at vi altid har total frihed og mulighed for de tilpasninger der ønskes fra kundens side.

Alle vores hjemmesider, er uden binding og  ingen abonnement. Vi ønsker ikke at binde vores kunder med dyre månedlige regninger, ønsker I en fast pris for en fast service, vil vi selvfølgelig gerne give et tilbud, ellers bliver alle vores hjemmesider leveret komplette og klar til brug.

Der bliver afholdt oplæringskursus, så I kan komme godt i gang med Jeres nye hjemmeside, så har I selv mulighed for at rette i indholdet på hjemmesiden senere hen.

Open source valg af webløsninger, webshops og hjemmesider

Skal vi passe på dine filer?

FRIwebside.dk, kan tilbyde hosting af Jeres hjemmesideløsninger til en fair pris.

I får alt hvad I skal bruge til en hjemmeside bygget på f.eks. WordPress, Joomla, Magento eller Drupal! Ikke nogen høje priser for en masse man ikke skal bruge alligevel.

Personlig support hos FRIwebside.dk, hvis der er noget med hosting delen der driller og i har brug for lidt hjælp.

299,-

/per år ekskl. moms

Luk menu